Koh Phi Phi - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Chantal - WaarBenJij.nu Koh Phi Phi - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Chantal - WaarBenJij.nu

Koh Phi Phi

Blijf op de hoogte en volg Chantal

22 December 2014 | Thailand, Koh Tao

Het ene eiland is nog mooier dan het andere. Na de rust op Koh Tao zochten wij de drukte op van Koh Phi Phi. Koh Phi Phi is een klein eiland, alles is op loopafstand.

Na aankomst op de pier begon het zoeken naar een kamer. Overal staan mensen die kamers verhuren. Wij zagen een super leuk plaatje van een bungalow voor 800 bath. 10 euro per persoon per nacht. Helemaal leuk dachten wij. Naïef als wij zijn, verwachtten wij een heel leuk bungalowtje. Op de plek van bestemming aangekomen blijkt het boven op een hoge berg te zijn, een houten huisje wat nog net niet uit elkaar valt, overal insecten en een keihard bed met vlekken. In de avond vond Kirsten een grote kakkerlak in haar bed. Je begrijpt natuurlijk dat wij boven op het bed stonden. Als klap op de vuurpijl besloten onze buren midden in de nacht super luide seks te hebben. Volgens mij deden ze wedstrijdje wie het hardste kon schreeuwen. We konden overal van mee genieten. De volgende ochtend hebben we maar snel een andere kamer gezocht.

We hebben heerlijk weer gehad. We hebben verschillende strandjes bezocht en zijn elke avond wel een keer verdwaald. Kirsten en ik zijn heel goed in het rondlopen zonder ergens op te letten en gewoon random links of rechts te gaan. Op een gegeven moment komt één van ons er dan achter dat we of hetzelfde rondje al vier keer hebben gelopen of we in één keer aan de andere kant van het eiland zijn aangekomen. We kletsen te veel.

Zaterdag hebben we met een longtail boot een aantal strandjes van het eiland bezocht. De stranden zijn echt prachtig. Blauwe zee en wit strand. Op één strand lagen er nog resten van de Tsunami. Dat was wel heel indrukwekkend. Koh Phi Phi was voor 80% weggevaagd. Ook hebben we hele mooie grotten gezien. Koh Phi Phi is echt een prachtig eiland. In de avond zijn er de bekende strandfeesten waar je kan limbo dansen, springtouwen met een touw van vuur en de local's geven vuurshows . Ga alleen niet op de eerste rij zitten. Geregeld gaat er een stang met vuur het publiek in. De mensen zeggen solly (de r kunnen ze niet zo goed uitspreken) en ze gaan weer verder. Ook kun je overal buckets kopen (emmer met drank). Als je topless of naakt de limbo onder gaat krijg je een gratis Bucket.

• 22 December 2014 - 07:26

Ton:

Ik ben écht jaloers op je, Chantal ... Haha, mooi verslag van je gebeurtenissen weer. Spreek je snel! xx

• 22 December 2014 - 07:30

Chantal :

Haha jij bent snel pap! Had nog niet eens mijn foto's geplaatst. Werkse!

• 22 December 2014 - 08:14

Ton:

Ja, ja ... Inderdaad, hè! Mooie foto's trouwens en bizar om te zien wat die Tsunami daar teweeggebracht heeft. Wel leuk, zo samen met Kirsten, hoor. Top dat je zo'n leuke vriendin hebt ontmoet. Doei!

• 22 December 2014 - 08:24

Ron Van Leeuwen:

Hoi Chantal,

Het ziet er allemaal weer verschrikkelijk mooi uit op de foto's, en je verhalen erbij,
    het is om te smullen.
    Aan je foto's te zien en je verhalen te lezen vermaak je je best volgens mij, en net wat je vader schrijft
    een tikkie jaloezie komt wel naar boven.
    Meid geniet er nog volop van en zoals ze hier in Nederland zeggen '' laat de boeren maar dorsen".

Groeten Alida en Ron.

• 22 December 2014 - 09:11

Nelleke :

Stuur een paar van die kakkerlakken op, hebben wij een lekker voorgerecht met de kerst .....
    Het zijn weer mooie foto's Chantal , je maakt zo van alles mee. Fijn dat je het zo leuk hebt met Kirsten. Dag schat spreek je later. Liefs mama

• 22 December 2014 - 18:32

Joke:

mooie foto,s chantal en wat een leuk verhaal weer,alleen die kakkerlakken is wat minder brrr.wij wensen je vanuit hier hele fijne kerstdagen x

• 22 December 2014 - 20:20

Ans Roelfosen:

prachtige foto's zeg. je ziet er goed uit op de foto's chantal.